lördag 28 november 2009

Tjugoåttonde November

Jag drar på mig nylonstrumporna och ser att en maska har åkt, en sån känsla är inte så rolig på morgonen. Har ni sett reklamen för VASA knäcke? då hon drar på sig ett par gråa strumpebyxor som det går hål i, precis så var det. Inte roligt!

Vaknade bredvid älskling lite förvirrad om vart jag var med fortfarande lycklig. Vi låg kvar i sängen ett tag och bara mös, händerna omkring varandra, sådär som man ligger i filmer, ni vet.

Ikväll blir det lite festa, ska ut på hotellet, Adam Tensta uppträder, ska dock inte dit för att se honom. Jag vill bara dit för att vara social och dansa lite, färgade håret igår så är jätte nervös inför hus alla ska tycka om det. Det blev väldigt mörk lila/rött. Nu ska vi snart hem till Koffe och börja dricka lite, klockan är nu typ halv tolv, inte okej att börja dricka så tidigt kanske?

you are the only thing by far, even among all the people in the bar

1 kommentar:

  1. haha tjena! dogge här från rockbands lägret. tror du har bytt telenummer eller så e det jag som e för dryg bara haha! men men. satt och lyssna på musik på youtube och hitta cecilia lind. väckte lite minnen sen i somras. hoppas få höra den från dig igen live!

    SvaraRadera